06-18808548 [email protected]
Trouwringen en verlovingsringen
Voor iedereen het perfecte paar

 

Trouwen doe je niet zomaar. Jullie hebben voor elkaar gekozen omdat jullie perfect bij elkaar passen. Daar horen natuurlijk ringen bij die perfect bij júllie passen. Die voor altijd een herinnering zullen zijn aan jullie liefde voor elkaar. Een trouwring is misschien wel het allerbelangrijkste sieraad dat je ooit uit gaat kiezen. Wat is er fijner en mooier dan dat je dit in alle rust en ruimte, in je vertrouwde omgeving kan doen?

Van basiscollectie tot volledig eigen ontwerp

Wij begeleiden jullie stap voor stap bij het maken van deze keuze.

We werken met de ringen van Rauschmayer en Touche. Deze uitgebreide collectie bevat ringen in verschillende breedtes, diktes, bewerkingen en materialen. Alle ringen zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn uiteraard te personaliseren met een steen of inscriptie.

Wil je iets helemaal unieks? Dan gaan we samen aan de slag om een volledig uniek ontwerp te maken.

Say yes to…

The perfect ring! Voordat er ‘Ja” gezegd wordt, moet je je geliefde eerst vragen! Ook voor het uitkiezen van de perfecte verlovingsring, komt Paul graag bij je thuis of op een andere locatie (want het aanzoek moet natuurlijk wel geheim blijven).

We stemmen vooraf af wat je budget is en of je al een idee hebt van wat je graag zou willen. Twijfel je nog over een eigen creatie of een ring uit onze collectie? Geen probleem. T

ijdens de afspraak bespreken we alle mogelijkheden en krijg je een uitgebreide assortiment te zien.

Afspraak maken

Hoe werkt het?

Contact

We hebben vrijblijvend contact. Je benadert ons via de mail of Whatsapp, waarna we je terugbellen en jouw ideeën bespreken. Wil je een eerste afspraak inplannen, dan stemmen we tijdens dit telefoongesprek jouw budget en wensen af. We bespreken waar en wanneer we afspreken. Als het gaat om een verlovingsring, is het wellicht handig om elkaar niet thuis te ontmoeten.

De eerste afspraak

Tijdens onze eerste afspraak zorgen we ervoor dat we een uitgebreid en passend assortiment sieraden meenemen. Je kunt in alle rust en voorzien van persoonlijk advies de collectie bekijken. Kies je voor een uniek, eigen ontwerp? Dan gaan we samen schetsen en bespreken we de kosten. Ben je helemaal blij met het ontwerp? Dan gaan we voor je aan de slag.

Je sieraad is klaar!

Als je tussentijds op de hoogte wil blijven, gunnen we je een inkijkje tijdens het proces door je wat foto’s te mailen of appen. En als het zover is, komen we je sieraad persoonlijk bij je afleveren. In een mooie verpakking en met certificaat. Je juweel mag nu op jou gaan schitteren!