06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina
Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie ringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, palladium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Ook voor eigen ontwerp bent u bij ons aan het juiste adres. Bel of mail voor het maken van afspraken, dan zorgen we dat we alle tijd voor u hebben. Binnenkort starten we met iets nieuws, houd onze website of facebook in de gaten!

 

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een groot assortiment in goud, wit goud, palladium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Eigen ontwerp is bij ons ook mogelijk. Bel of mail voor een afspraak