06-18808548 [email protected]
Sieraden
voor speciale gelegenheden

Een bijzonder cadeau met een speciale betekenis
Als je echt een persoonlijk cadeau wilt geven is een sieraad de allerbeste keuze. Of het nou gaat om een geboorte, een verjaardag, jubileum, verloving of overlijden: met een juweel geef je een bijzonder geschenk met een speciale boodschap. Eentje die je niet hoeft uit te spreken, maar wel een blijvende herinnering is.

Sieraden met een verhaal

De gelegenheid én jullie verhaal bepalen hoe het sieraad er uiteindelijk uit komt te zien. Juwelier en edelsmid Paul Hoogendoorn komt graag bij jullie thuis. Hij neemt een standaardcollectie mee, maar er is ook de mogelijkheid om samen tot een uniek ontwerp te komen. Of iets daar tussenin. Wil je je geliefde betrekken in het proces? Geef dan een afspraak aan huis cadeau. Dan kunnen jullie samen in alle rust passen en brainstormen om tot het perfecte juweel te komen.

Afspraak maken

Hoe werkt het?

Contact

We hebben vrijblijvend contact. Je benadert ons via de mail of Whatsapp, waarna we je terugbellen en jouw ideeën bespreken. Wil je een eerste afspraak inplannen, dan stemmen we tijdens dit telefoongesprek jouw budget en wensen af. We bespreken waar en wanneer we afspreken. Als het gaat om een verlovingsring, is het wellicht handig om elkaar niet thuis te ontmoeten.

De eerste afspraak

Tijdens onze eerste afspraak zorgen we ervoor dat we een uitgebreid en passend assortiment sieraden meenemen. Je kunt in alle rust en voorzien van persoonlijk advies de collectie bekijken. Kies je voor een uniek, eigen ontwerp? Dan gaan we samen schetsen en bespreken we de kosten. Ben je helemaal blij met het ontwerp? Dan gaan we voor je aan de slag.

Je sieraad is klaar!

Als je tussentijds op de hoogte wil blijven, gunnen we je een inkijkje tijdens het proces door je wat foto’s te mailen of appen. En als het zover is, komen we je sieraad persoonlijk bij je afleveren. In een mooie verpakking en met certificaat. Je juweel mag nu op jou gaan schitteren!