06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina
Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en zeer diverse sieradencollectie die vaak wisselt en is afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Ervaar zelf wat Juwelier Hoogendoorn op het gebied van sieraden u te bieden heeft.

Alles over gaatjes prikken

Of het nu de allereerste oorbellen van je kindje zijn, jouw eigen eerste gaatjes of dat je al gaatjes hebt. Wij werken met het Studex system75, het is nauwelijks voelbaar, bijna volledig geluidloos en ideaal voor kinderen. Het is het meest hygiënische systeem: de oorbellen en de houder zitten in een enkele cartridge, die direct in het instrument geplaatst kunnen worden. Doordat de steker zichtbaar is, is het mogelijk om op de millimeter nauwkeurig het oorgaatje te zetten.

Hoe werkt het gaatjes prikken?

Hoe gaat het in zijn werk? Eerst gaan we kiezen welke oorbellen, we hebben een ruim assortiment oorbellen waar je uit kunt kiezen, dit zijn de oorbellen die je de komende 6 weken en het liefst 12 weken gaat dragen , bij kinderen raden we 12 weken aan.

Nadat je de keuze hebt gemaakt, gaan we met een stift aftekenen waar de gaatjes komen. Dan controleren we dit nauwkeurig en als je het er mee eens bent dan gaan we over tot het prikken van de gaatjes. Het prikken kan één voor één, of tegelijk. Voor het mooiste resultaat kies je het best voor één voor één, dat is het meest nauwkeurig.

 

Goed om te weten

  • Wij prikken oorbellen bij kinderen vanaf 4 jaar
  • De kosten voor het prikken zijn vanaf €22 dit is inclusief oorbellen en antisept
  • Wij schieten geen oorbellen bij zwangere vrouwen en personen onder de 18 zonder ouderlijk toezicht
  • Wij prikken alleen het eerste en tweede gaatje, hoger mogen we niet omdat dat te dicht bij het kraakbeen komt.
  • Wilt u dat we met tweeén tegelijk prikken, bel dan even vooraf. We zijn namelijk niet altijd beide aanwezig.
  • U kunt terecht voor gaatjes bij ons van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 12:00 uur.
Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een groot assortiment in goud, wit goud, palladium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Eigen ontwerp is bij ons ook mogelijk. Bel of mail voor een afspraak