06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Sieraden

ZINZI

Zinzi, is een echt Nederlands merk. De collectie wordt in samenwerking met topontwerpers uit de sieradenbranche gemaakt. De collectie wordt om de zes maanden vernieuwd, zodat jij als eerste de laatste trends en meest opvallende creaties kunt dragen. Hier ziet u in  Zinzi magazine een mooi collectie overzicht.

Hier vind u de gehele collectie, klik en bestel!

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Collectie

Zinzie-Jewels heeft de meest uitgebreide collectie in onder andere armbanden, bedels, kettingen, creoolhangers, hangers, horloges, oorbellen, ringen, slavenarmbanden en sluitingen voor iedere vrouw. Ze willen draagplezier en fun toevoegen aan het dagelijkse leven van de vrouw. Of je nu op zoek bent naar een stoere zilveren armband, een schitterende bling ketting of opvallende ‘statement’ ring, je vindt het allemaal bij ons. En alles voor een betaalbare prijs.

Ze besteden de grootste aandacht aan de sieraden en door het gebruik van de nieuwste technologieën staan ze daar ook garant voor.

Dit is een echt Nederlands product en wordt vanuit Rotterdam gedistribueerd binnen Nederland en 23 andere landen wereldwijd. Nieuw zijn de Zinzi retro watches vanaf €99,- met een gratis Zinzi armbandje

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.