06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Trouwringen

Traditions

Puur en persoonlijk. Zie daar de kracht van Traditions. Less is more; de klassieke, gouden verlovings- en trouwringen kenmerken zich door hun subtiele eenvoud en onnavolgbare kwaliteit.

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Ring Configurator

Met de handige online Ring Configurator ontwerp je je eigen ring. Je bepaalt zelf de afmetingen en vorm van jullie ultieme liefdesjuweel. Ook kun je ervoor kiezen jullie ringen te voorzien van een diamantje.

Hoe jullie ringen er uiteindelijk gaan uitzien, bepaal je helemaal zelf bij!

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.