06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Horloges

Tommy Hilfiger

Wanneer je op zoek bent naar een mooi horloge voor jezelf of om iemand cadeau te geven? Dan is een horloge van Tommy Hilfiger een aanrader. Dankzij het uitgebreide en gevarieerde aanbod van het bekende modemerk zit er voor iedereen wel een geschikt exemplaar bij waarmee hij of zij kan schitteren. Ieder horloge heeft zijn eigen karakter maar samen vormen ze een aansprekende collectie.

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Horloges

De horloges van Tommy Hilfiger dragen diezelfde kernwaarden. De Tommy Hilfiger Watches collectie is voorzien van opvallende details met een signature Tommy-look.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.