06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Sieraden

Tiny Tips

Tiny Tips Is een collectie chirurgisch stalen oorbellen. Speciaal als goede tweede stap na de prik oorbellen.

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Voor gevoelige oren

Vaak blijken kinderen, nadat ze gaatjes hebben laten zetten, achteraf oorbellen te dragen die uit metalen bestaan die niet huidvriendelijk zijn. Desondanks dat de gaatjes na 6 weken wel ‘geheeld’ zijn, is het lichaam nog niet gewend aan andere, huidonvriendelijk metalen, waardoor er mogelijk een metaal allergie of huidallergie kan ontstaan die soms blijvend zijn. Als gevolg raadt Studex dan ook aan om gedurende 6 tot 12 maanden na het zetten van de gaatjes uitsluitend oorbellen te dragen van huidvriendelijke materialen zoals chirurgisch roestvrij staal, echt goud, zilver of een ander hypoallergeen metaal.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.