06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Horloges

SEIKO

Sinds 1881 is Seiko begonnen met het maken van klokken en zakhorloges, een van de oudste horlogemerken binnen de branche.

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Als ontwikkelaars van het eerste quartz horloge

Het eerste multifunctionele digitale horloge en kinetische (bewegings)technologie, hebben deze horloges altijd het beste te bieden dat op dat moment beschikbaar is.

De horloges worden gemaakt voor dames en heren en er is dan ook sprake van een zeer brede collectie van modellen met prachtige designs en innovatieve technieken.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.