06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Horloges

SAMSUNG smartwatch

Wij verkopen als juwelier de SAMSUNG Special Edition deze combineert de uitstraling van een luxe horloge met de geavanceerde functies van de Samsung smartwatches. Deze unieke ontwerpen zijn uitgerust met een speciaal ontworpen stainless steel horlogeband. De Samsung smartwatches zijn niet alleen zeer stijlvol, maar ook gebruiksvriendelijk. Om door apps, berichten en tekst te bladeren hoef je alleen maar de roterende ring te draaien.

 

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Samsung smartwatch special edition
  • Werkt dagen achtereen zonder opladen, dankzij de lange batterijduur: 3-4 dagen (42 mm) of 5-7 dagen (46 mm).
  • Meet je hartslag en al je activiteiten, bijvoorbeeld stappen, traplopen en hardlopen (snelheid en afstand). Met automatische trainingsdetectie en GPS.
  • De Galaxy Watch is stof- en spatwaterdicht (IP68) en bestand tegen water tot 5 ATM.
Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.