06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Sieraden

ROYOLZ fingerprint

Royolz is ontworpen door een creatief duo met passie voor innovatie.

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Vingerafdruk

Door gebruik te maken van een innovatief procedé zijn zij het eerste bedrijf ter wereld met unieke,doorzichtige en voelbare vingerafdruk sieraden. Elk sieraad is voorzien van een persoonlijke vingerafdruk dat door middel vd verloren was methode in het juweel wordt aangebracht. De sieraden zijn transparant en daardoor gevoelig voor kleurschakeringen die kunnen ontstaan door de huid of kleding.

Deze sieraden zijn verkrijgbaar in gerodineerd Sterling zilver 925 en geel-,wit-,en roségoud.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.