06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Sieraden

Rosa di Luca

Rosa di Luca is een stijlvorm sieradenmerk ontworpen door Italiaanse designers uit Florence. Zo zorgt het Italiaanse design voor stijlvolle ontwerpen. Deze collectie wordt gemaakt van 925 zilver in combinatie met zirkonia, diamant en zoetwaterparels. Deze sieraden zijn geschikt voor iedere dag en iedere gelegenheid. Alle sieraden zijn voorzien van een laag rhodium waardoor deze een prachtige witgouden glans hebben. Kies voor stijl en betaalbaar design met Rosa di Luca!

Bekijk de  najaarsfolder van Rosa di Luca , en laat je verassen door de mooie collectie.

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Design

De Rosa die Luca sieraden zijn bedoeld voor de modebewuste vrouw. Deze sieraden zijn geschikt voor iedere dag en iedere gelegenheid.

Alle sieraden zijn voorzien van een laag rhodium. Waardoor deze een prachtige witgouden glans hebben. Kies voor stijl en betaalbaar design!

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.