06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Trouwringen

Rauschmayer

De trouwringfabriek van Rauschmayer heeft meer dan 50 jaar ervaring in de productie van trouwringen en sieraden.

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Familiebedrijf

Als een traditioneel familiebedrijf wordt groot belang gehecht aan het liefhebben van handenarbeid bij de productie van trouwringen. De ringen worden gemaakt en geproduccerd in Pforzheim met de meest moderne technologie, het ontwerp wordt bepaald door de huidige trends, maar wordt altijd aangevuld met tijdloze collecties. Dompel jezelf onder in onze trouwringenwereld en laat je verrassen door de kwaliteit en de vele verschillende creaties.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.