06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Horloges

Pulsar

Pulsar is al jarenlang een gewaardeerd en sterk merk in Nederland en ook ver daarbuiten reikt de populariteit van de Pulsar horloges. Vooral de kwaliteit van de Pulsar horloges maken deze horloges tot een gewild product. In de tijd dat Pulsar zijn eerste horloge op de markt bracht, was alles mogelijk. Het optimisme over de toekomst was groot en daar creëerde Pulsar een positieve werkomgeving uit. Uit de fabriek kwamen de meest inventief rijke horloge met de meest geweldige designs.

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Pulsar horloges inventief en gewild

Dat het merk vooruitstrevend was bleek uit het feit dat zij een paar innovaties op hun naam hebben gezet. Zo was Pulsar de eerste die een elektronisch digitaal horloge uitbracht en ook waren zij de eerste die een horloge met LED op de markt zetten. Deze ontwikkelingen blijven tot op heden doorgaan, Pulsar blijft verassen! De collectie Pulsar horloge is er eentje om trots op te zijn en dat zijn wij ook. De collectie Pulsar herenhorloges zijn zeer divers van design en in vele verschillende soorten en maten verkrijgbaar. De Pulsar dameshorloges zijn geweldig, het maakt namelijk niet uit of u op zoek bent naar een chic horloge of een sportieve, Pulsar heeft het in huis en dit alles voor een voordelige prijs.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.