06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Sieraden

Pig en Hen

Pig en Hen zijn armbanden handgemaakt in AMSTERDAM, door het gebruik van authentiek scheepstouw dragen we de Nederlandse erfenis. Ze zijn bedoeld om een leven lang te overleven, zijn sterker dan staal en zullen verouderen zoals een gerimpeld gezicht. Pig & Hen

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Het verhaal achter Pig&Hen

We leven op het randje en doen het graag met passie. We zwemmen met haaien, gooien in de modder, varen over oceanen en drinken een beetje te veel, maar dat zijn wij alleen. Wat onze opwinding ook is, we leven dat dagelijks leven en uiteindelijk willen we altijd onze weg terug naar huis vinden, naar onze geliefden.

We hebben Pig & Hen gecreëerd om ons te helpen die weg te vinden …
In de vroege jaren 1600 waren de Nederlanders de belangrijkste natie die naar onbekende delen van de wereld voer, met de grootste marinevloot die de wereld ooit had gezien. Met enkele serieuze zeebenen ontdekten ze nieuwe landen, verschillende manieren van leven, maar kwamen onderweg ook een aantal grote obstakels tegen.

Om zichzelf te beschermen tegen pech hadden de mannen een tatoeage van een varken en een kip op hun voeten. Men geloofde dat het de matrozen de mogelijkheid gaf om te overleven wanneer ze het schip moesten verlaten. De matrozen hadden het gevoel dat ze land konden vinden, net als het Varken en de Hen die in houten kisten werden gehouden en dus zweefden, en het tij hen naar huis zou laten brengen

Pig & Hen zal je leven redden, zelfs in een krappe situatie

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.