06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Sieraden

Piccolo

Een spaarsysteem voor kinderen maar ook voor volwassenen, de oud vertrouwde bedelarmband in een modern jasje. De sieraden en bedels zijn allemaal van 925 sterling zilver. Daarnaarst hebben ze ook bedels met emaille, kijk voor een overzicht van de bedels hier

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Sparen

Door te sparen en te combineren kunnen ze een erg leuke persoonlijke armband samenstellen. De armbandjes zijn er in verschillende lengtes, als de oude armband te klein is dan kan er een langere worden gekocht waar natuurlijk weer alle Piccolo bedels opgedraaid kunnen worden. De armbandjes zijn er vanaf 12 cm, wat het dan dus ook erg leuk maakt om het als kraamcadeautje te geven.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.