06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Sieraden

Minioro

Maak je lievelingscollier, dit merk biedt u de mogelijkheid om zelf uw unieke exclusieve zilveren of gouden collier samen te stellen geheel naar eigen smaak. U bepaalt zelf de kleur van het goud, u heeft de keuze uit geel, wit of rosé goud. U kunt ook meerdere items aan 1 collier hangen. Bijvoorbeeld een hartje met een diamant of een letter met een hartje. Maak er één voor je liefde of voor jezelf.

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Gedenksieraden

Minioro bied ook de mogelijk tot gedenksieraden. De asresten van uw dierbare worden dan met een speciale hars gemend waardoor er een glanzende doorzichtige afwerking ontstaat. De sieraden worden aan de achterzijde gevuld met de as, zodat u deze dicht bij u draagt en zo is het niet direct zichtbaar voor iedereen . Een mooie tastbare herinnering.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.