06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Sieraden

KARMA

De sieraden van Karma zijn gemaakt van natuurstenen en hoogwaardige kristallen. De armbanden en colliers zijn zorgvuldig ambachtelijk geknoopt en de oorbellen zijn gemaakt van echt zilver.

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Collectie

De collectie armbanden is uitgebreid met unieke kristal- en natuursteen combinaties. Bij de nieuwe collectie wordt gebruik gemaakt van lavasteen, toermalijnkwarts en diverse agaat soorten. Dit maakt nog meer kleurrijke combinaties mogelijk. Daarnaast is de Carma-collectie uitgebreid met armbanden voor kinderen. Bovendien is er ook een nieuwe lijn oorsieraden ontwikkeld.

De sieraden bevatten beads met hoogwaardige gecertificeerde kristallen van het merk Preciosa die gecombineerd zijn met beads van natuursteen. De juwelen zijn met zorgvuldigheid handgeknoopt.

De combinatie van de kristallen en natuurstenen is onder meer geïnspireerd op het Boeddhisme en Indiase Mythologieën. De beads geven kracht. Elke kleurrijke bead heeft een kern die staat voor de liefde. Karma is naast een prachtig sieraad een bron van energie.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.