06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Horloges

Jacob Jensen

Iedere generatie heeft zijn pioniers, zijn trendsetters! Mensen die onze opvattingen en onze kijk op de wereld veranderen. Jacob Jensen is zo’n man. Een topontwerper met een bijzonder fraaie horloge collectie.

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Jacob Jensen

Op originele, eenvoudige en inmiddels klassiek geworden wijze heeft hij de afgelopen 40 jaar vele gebruiksvoorwerpen veranderd in esthetische objecten. Bij elk nieuw ontwerp werkt hij volgens een vaste methode. Door deze werkwijze zijn bij elk ontwerp, door de klassieke stijl, direct het idee, de functie en de vormgeving herkenbaar.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.