06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Sieraden

Imotionals

IMOTIONALS is een zilveren sieradenlijn bestaande uit dunne colliers en hangertjes, het laatste in de vorm van initialen en symbolen. Bent u zoek naar een kettinkje met de letters van je kinderen dan bent u bij Imotionals aan het juiste adres. Mar wanneer  gewoon een mooi fijn kettinkje zoekt met iets leuks eraan, dan is er ook volop keuze.

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Alle items zijn te verkrijgen in gerhodineerd zilver, goud verguld en rosé verguld.

Het is helemaal hip om je sieraden te personaliseren. Zo kan je aan deze mooie kettinkjes een klein lettertje hangen of zelfs een hele naam met bijvoorbeeld een hartje en/of sterretje. Elk hangertje kan er ook weer af dus het is een verwisselbaar systeem.

De lettertjes zijn in het zilver €9,95 in rosé en goudkleurig zijn ze € 17.50 per stuk.

De symbooltjes zonder zirkonia zijn in het zilver € 12,50 in rosé en goudkleurig zijn ze € 20.00 per stuk. Met zirkonia in het zilver € 13.50 en in rosé en goudkleurig zijn ze € 21.50 .

De kettinkjes hebben we in twee modellen een anker en omega en in verschillende lengte

  • 38 is draaglengtes 36-37-38 cm vanaf € 14,95
  • 41 is draaglengtes 39-40-41 cm vanaf € 16,50
  • 45 is draaglengtes 42-43-45 cm vanaf € 17,95
  • 52 is draaglengte 50-51-52 cm vanaf € 22,50
Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.