06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Trouwringen

Gerstner

De Gerstner trouwringen staan kwalitatief hoogstaand in de markt. Dit is te danken aan de continuiteit aan kwaliteit die, deze grootste en tevens een van de oudste trouwringenfabrikant in duitsland jaar in, jaar uit, waar maakt.
De hele collectie kunt u bekijken op www.gerstner-trauringe.de

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Kwaliteit

Om de kwaliteit van dit merk trouwringen te kunnen waarborgen, worden alle legeringen van de ringen in eigen huis samengesteld. Daarnaast passen ze speciale technieken op deze legeringen toe, waardoor deze trouwringen buitengewoon hard worden. Dit legt de ultieme basis om met behulp van de modernste computergestuurde procedures, specialisten aan de machines en talloze meesters in de goudsmeedkunst de nieuwste trends op trouwringen gebied in de markt te zetten.

Een echte Gerstnerring herkent U aan het meesterteken AG; het staat voor perfecte uitvoering, ervaring en vakmanschap. Meesterlijk vakmanschap, hand in hand met de nieuwste ontwerpen en technieken maken van onze ringen een topcollectie.

“Ons streven is uw vreugde – een leven lang – met uw Gerstner trouwringen.”

U kunt contact op nemen door hier op te klikken.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.