06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Horloges

Garonne kids

De horloges van Garonne zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen.
Bij het zien van de vrolijke kleuren van de Garonne kinderhorloges wordt de aandacht van de kinderen gewekt, daardoor wordt het leren van de tijd makkelijker voor de kinderen. De horloges zijn er vaak in twee maten waardoor het goed past om het kinderpolsje.

De hele collectie kunt u bekijken op www.weiszgroup.com

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
De Garonne kinderhorloge collectie is zeer uiteenlopend

De horloges zijn van vrolijk gekleurd voor meisjes tot sportief en stoer voor jongens. De kinderhorloges zijn in het oog springende horloges, die er erg kindvriendelijk uitzien door de felle kleurtjes. De wijzerplaat van Garonne kinderhorloges zijn voorzien van een goede afleesbare wijzerplaat. Dat komt doordat deze is uitgevoerd met duidelijke cijfers. Een horloge van Garonne maakt het voor kinderen gemakkelijk de klok te leren en de tijd te begrijpen. Een kwalitatief goede horloge tegen een betaalbare prijs.

Om contact op te nemen kunt u hier klikken.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.