06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Horloges

Fossil

Sinds 1984 staat het Fossil horloges merk bekend om haar authenticiteit en haar Modern Vintage stijl. Van een klein horlogebedrijf is Fossil uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk met wereldwijd meer dan 390 winkels en een sterke wereldwijde e-com tak. Fossil heeft een veelzijdig assortiment van kleding en accessoires zoals horloges, handtassen en schoenen. Fossil wil graag de hele wereld laten genieten van de iconische vintage stijl.
De hele collectie kunt u bekijken op www.fossil.com

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Fossil maakt en ontwerpt al haar eigen producten.

De collecties zijn gebaseerd op de stijl van de
jaren ‘70. Dat is goed te zien aan de signature Flight horloges, de Vintage Re-Issue handtassen en ook aan de klassieke collecties heren tassen, horloges, schoenen en kleding. De Fossil ontwerpen zijn modern maar blijven toch ook trouw aan hun vintage afkomst.

Voor contact kunt u hier op klikken.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.