06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Trouwringen

DUO of Love

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om naar de winkel te komen ringen uit te komen zoeken. Wij komen graag naar u toe met de ringen.

Het Duitse merk Gettmann Trauringe brengt met de prachtige lijn DUO OF LOVE een nieuwe serie trouwringen voor de Nederlandse markt.
De collectie is niet alleen gericht op stijl en gratie, maar ook op kwaliteit en draagcomfort. Alle ringen zijn gemaakt van 14 karaats goud en kunnen gegraveerd worden.
De hele collectie kunt u bekijken op  www.duo-of-love.nl

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Collectie

De DUO OF LOVE trouwringen collectie heeft een ruime keuze aan ontwerpen. De modellen zijn in rose-, wit- en geelgoud te krijgen, daarnaast kunt u bij de bicolor en tricolor modellen zelf kiezen welke kleuren goud u wilt hebben in uw trouwring. Hierdoor krijgt u een erg mooie en persoonlijke trouwring. Van klassieke, gladde ringen tot moderne ringen met reliëfs, gematteerde en gegraveerde details, bij Gettmann Trauringe is alles mogelijk.

Deze trouwringenactie is zeer gunstig geprijsd en de ringen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Deze trouwringenaanbieding is mogelijk gemaakt door onze samenwerking met de hieronder vermelde deelnemende juweliers. Door deze samenwerking hebben wij onze schitterende trouwringen zo scherp mogelijk kunnen prijzen.

Om contact op te nemen kunt u hier klikken.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.