06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Sieraden

DonnaOro elements

DonnaOro elements uitgangspunt is: “Volledig aanpasbare armbanden” van de “Elements of my life collectie”.

De armbanden zijn er in het zilver en goud. De elementjes die je op de armband schuift zijn goud, en voorzien van briljant.

De hele collectie kunt u bekijken op donnaoro

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Creëren

Aan de hand van de verschillende, aanpasbare elementen, kunt u zelf uw unieke armband creëren. Meer zelfs, deze armband vertelt uw levensverhaal. Diamanten, saffieren, robijnen en smaragden, op zowel wit als rose goud, kunnen afgewisseld worden met goud en fantasie-elementen. Dit innovatieve juweel is geliefd om haar elegante lijnen, de verfijning van de wisselbare elementen en de tijdloze aantrekkingskracht van de klassieke tennisarmband. Op deze manier slaagt dit idee erom om enerzijds luxe te combineren met anderzijds toegankelijkheid. Een leuk juweel van DonnaOro elements die u kunt vervolledigen in de tijd met alle belangrijke nieuwe gebeurtenissen in uw leven.

Om contact op te nemen kunt u hier klikken.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.