06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Sieraden

CLIC Creations

De ontwerpen van CLIC Creations vallen op door eenvoud en onderscheiden zich door krachtige, geometrische vormen. De sieraden zijn tijdloos en blijven boeien door eenvoud en duidelijke vormentaal. Bij het ontwerpen hanteert ontwerpster Suzanne Schaars twee vaste uitgangspunten: de draagbaarheid en de onzichtbare sluiting.
De hele collectie kunt u bekijken op www.clicbysuzanne.com

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
By Suzanne

De lichte en nikkelvrije materialen zoals aluminium en edelstaal van CLIC Creations verkleuren niet en bevorderen de draagbaarheid en het comfort! De sieraden hebben een unieke magnetische sluiting. Bij de colliers zit deze sluiting onzichtbaar verwerkt in het ornament aan de voorzijde.
De mooie colliers van CLIC Creations zijn verkrijgbaar bij ons vanaf € 95,-. Hiernaast zijn er allerlei leuke armbanden, oorbellen en ringen verkrijgbaar. Leuk om te geven of jezelf mee te verwennen!

Voor contact kunt u hier klikken.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.