06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Sieraden

Bernsteindiamonds

Bernsteindiamond is een prachtig Italiaanse collectie, van 14 karaats geel- en witgouden. De Bernsteindiamond sieraden zijn uitgevoerd met de mooiste diamanten.  Bernstein sieraden zijn voorzien van het Nederlands keurteken, het waarborg voor 14 karaat goud.

Naast hangers en oorbellen is het merk vooral bekend om de unieke gouden aanschruifringen waarmee je zelf een ring opbouwt en eindeloos kunt combineren.

.Een klein overzicht van de collectie kunt u vinden op www.bernsteindiamonds.com 

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Collectie

Een mooi completen collecties, met ringen, hangers, armbanden oorbellen en colliers. De Bernstein aanschuifringen zijn verkrijgbaar in geel-, rose- en witgoud. Ook zijn er variaties mogelijk in het aantal diamanten en zijn er verschillende zetting.

Voor contact kunt u hier klikken.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.