06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Horloges

Bering

Deens design met een tikje Noordpool, dat geeft de prachtige horloges van Bering hun koele, strakke elegantie. Bering raakte geïnspireerd door de indrukwekkende, eenvoudige schoonheid van de arctische gebieden. Zo ontstond een lijn adembenemend mooie dames- en herenhorloges in een strakke vormgeving en kenmerkende ronde vormen. Voor iedereen die gaat voor Deens design, ultra platte horloges en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding is Bering een horlogemerk om te onthouden en vooral om met veel plezier te dragen. Daarbij komt dat alle horloges zijn voorzien van een krasvasty saffier glas en 3 jaar garantie.

Naast de mooie horloges beschikt Bering ook over een mooie sieradenlijn

 

 

             
Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
BERING inspired by artic beauty

 

Alle Bering horloges zijn voorzien van een saffier glas en 3 jaar garantie


Voor contact kunt u hier op klikken.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.