06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Sieraden

Bering

De Bering sieraden zijn een fantastische aanvulling binnen de bering collectie. Zo kunnen de ringen kunnen worden losgeschroefd, zodat er diverse aanschuifringen over de basis ring geschoven kunnen worden. De ringen worden vervolgens weer dichtgeschroefd. Op deze manier kan elke Bering ring een unieke, elegante en persoonlijke uitstraling geven. De ringen zijn gemaakt van staal, zirkonia, Swarovski kristal en keramiek. Met een bijpassende armband of collier is de set compleet. De ringen zijn allergeen vrij en doordat het staal is blijft het ook mooi.

Om de hele collectie te bekijken gaat u naar beringtime.com

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Nieuw zijn de mesh armbanden waaraan je bijpassend bij de ringen bedels kunt hangen

In alle bedels zitten een verborgen boodschap. de armbanden zijn in het zilverkleur 20,- en in het rose en goudkleurig 30,- en de bedels van €29.90.

Voor contact kunt u hier klikken.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.