06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Sieraden

Bellini

Speciaal voor jonge meiden biedt Bellini een armband die je naar eigen wens kunt samenstellen. Met je favoriete dier, je letter of iets met een kleurtje. Met een ruime collectie zilveren bedeltjes is er keuze genoeg om jouw unieke armband samen te stellen. De armbanden zijn er in diverse maten, afhankelijk van de polsomtrek en de hoeveelheid bedels kunnen we de juiste maat bepalen.

Wil je de brochure bekijken, met de hele collectie klik dan hier om de gehele collectie te zien.

Het ideale cadeau omdat het een spaarsysteem is!

 

 

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Stel je eigen armband samen

Kies je favoriete beads zoals een dolfijn, hondepoot, cupcake of klavertje 4. Met een gekleurde stopper houd je de Bellini beads mooi op hun plek. Elk seizoen introduceert Bellini weer nieuwe vrolijke en kleurrijke beads.

U kunt contact opnemen met ons door hier te klikken.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.