06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Trouwringen

Alliance ringen

Bij AllianceRingen zijn de trouwringen met veel zorg ontworpen. De schitterende collectie is zeer divers en mocht uw smaak er niet tussen zitten, dan kunt u de ring aanpassen. Het is ook mogelijk om de ringen zelf te ontwerpen op basis van bestaande ringen in de AllianceRingen collectie.

We hebben trouwringen, relatieringen, vriendschapsringen en verlovingsringen in alle prijsklassen, allemaal van topkwaliteit. Die goede kwaliteit is de reden dat we een levenslange garantie kunnen geven.

AllianceRingen vervaardigt al haar ringen van verantwoord goud volgens de OECD normen

Neem contact op met ons voor een afspraak
De hele collectie kunt u bekijken op www.allianceringen.nl

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Kwaliteit

Zo zorgen zij voor de beste kwaliteit briljant en worden deze zeer nauwkeurig gezet in de ring.

Ze legeren het witgoud met palladium voor een altijd intense witheid. Dit is echt uniek in deze prijsklasse.

Voor de gehele collectie kun je kijken op Alliance.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.