06-18808548 [email protected]

Gedenksieraden

Maak je herinnering tastbaar
 
Een dierbare verliezen is ontzettend zwaar. Daarom is het zo belangrijk en fijn om de mooie herinneringen levend te houden. Met een herdenkingssierraad houd je je dierbare nabij: op je hart, om je pols of aan je hand. Een letterlijk schitterende manier om de verloren persoon te eren en jullie verhaal tastbaar te maken.
Afspraak makenMail ons

Gepersonaliseerd sieraad

Wij beschikken over een ruim aanbod herdenkingssieraden. Samen met jouw persoonlijke inbreng wordt ieder gedenksieraad uniek.
Zo kun je een ketting, ring of armband personaliseren met een vingerafdruk, een tekstje, een naam, een symbool of een initiaal. Vertel Paul jouw verhaal en jouw wensen en jullie komen samen tot een persoonlijk ontwerp dat eer doet aan de nagedachtenis van je dierbare.

Gedenksieraden
Afspraak maken

Hoe werkt het?

Contact

We hebben vrijblijvend contact. Je benadert ons via de mail of Whatsapp, waarna we je terugbellen en jouw ideeën bespreken. Wil je een eerste afspraak inplannen, dan stemmen we tijdens dit telefoongesprek jouw budget en wensen af. We bespreken waar en wanneer we afspreken. Als het gaat om een verlovingsring, is het wellicht handig om elkaar niet thuis te ontmoeten.

De eerste afspraak

Tijdens onze eerste afspraak zorgen we ervoor dat we een uitgebreid en passend assortiment sieraden meenemen. Je kunt in alle rust en voorzien van persoonlijk advies de collectie bekijken. Kies je voor een uniek, eigen ontwerp? Dan gaan we samen schetsen en bespreken we de kosten. Ben je helemaal blij met het ontwerp? Dan gaan we voor je aan de slag.

Je sieraad is klaar!

Als je tussentijds op de hoogte wil blijven, gunnen we je een inkijkje tijdens het proces door je wat foto’s te mailen of appen. En als het zover is, komen we je sieraad persoonlijk bij je afleveren. In een mooie verpakking en met certificaat. Je juweel mag nu op jou gaan schitteren!